Stap voor Stap Voetreflexologie

 Gastenboek

I. B.
21-04-21 11:49:19
De voetreflexmassages van Katy helpen me iedere keer weer dieper te ontspannen en goed in mijn lichaam te komen, zeker na een drukke periode met werk of prive. De praktijk is schoon en rustig, de stoel is heel comfortabel, je krijgt een lekker kopje thee en Katy is vriendelijk en professioneel. Ik kom graag regelmatig terug om mijn lichaam te helpen stress en afvalstoffen af te voeren en weer meer in balans te komen. Echt een fijne manier om goed voor jezelf te zorgen. Dank je wel Katy! :-)
Mandy Setz
27-02-20 22:06:36
De voetreflexmassage bij Katy is elke keer weer een feestje! Om de 3/4 weken kom ik bij Katy voor een heerlijke massage. Met een lekker kopje verse thee kletsen we wat en na de thee is het tijd voor alle rust, met ontspannende muziek op de achtergrond kom je helemaal tot rust. Katy weet elke keer weer de massage anders te maken! Bij Katy kan je ontstressen en weer opladen. Met mijn gezondheid heb ik ook zeker baat gehad bij de behandelingen. Ik kijk altijd enorm uit naar de afspraken :)
Carola VdB
04-11-19 00:32:05
Tijdens en na de eerste voetreflexmassage merkte ik al gelijk resultaat! Je komt helemaal tot rust van de heerlijke voetreflexmassage onder het genot van een kopje thee en ontspannende muziek op de achtergrond.
Katy stelt je op je gemak. Tijdens de voetreflexmassage constateert ze op welke plekke de voeten gevoeliger zijn en ze stelt gerichte vragen. Ze combineert de antwoorden met haar waarnemingen en ze komt hiermee snel tot de kern van de klacht.