Stap voor Stap Voetreflexologie

 Gastenboek

Chantal -
25-01-23 15:30:31
Ik ben vandaag na een enkelbreuk operatie 9 weken geleden bij Kay geweest voor een voetreflex behandeling. Wat was dat ontzettend ontspannend en aangenaam voor het aangedane been! Ik ga de behandeling dan ook regelmatig combineren met de fysiotherapie. Bedankt Katy!
Ingrid Van der Ven
12-06-21 08:25:58
Jaren geleden werd ik vanwege nekklachten doorverwezen naar een manueel therapeut. Om de paar weken werd mijn nek gekraakt, wat ik echt geen pretje vond. Op een gegeven moment had ik daar meer last van dan dat het mij hielp, dus ben ik gestopt.

Mijn nek is al jaren een zwakke plek die regelmatig vast zit. Anderhalf jaar geleden kwam ik de atlas massage tegen. Tijdens de behandeling voel ik geen pijn, alleen lichte druk. Dit is zoveel fijner dan de manueel therapeut en maakt mijn nek weer heerlijk los. Vanwege het fantastische effect op mijn nek, heb ik de massage uitgebreid met een atlas lumbaal massage, waarmee ook mijn onderrug wordt meegenomen... Heerlijk!

Katy is een hele professionele, fijne therapeut waar ik mij vertrouwd en veilig bij voel.
Opmerking:
Dank je wel Ingrid voor je mooie review.
Fijn te lezen dat je zo positief bent over de behandeling. En dank je wel dat ik op deze manier een bijdrage mag leveren om je klachten beperkt te houden. :-)
Anja Groenewegen
31-05-21 22:58:49
Vanavond een heerlijke Breuss massage gehad bij Katy. Wat een heerlijke, ontspannen massage is dat. Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je wel, Katy!
Opmerking:
Dank je wel Anja fijn dat je de Breuss als zo heerlijk ontspannen hebt ervaren.
I. B.
21-04-21 11:49:19
De voetreflexmassages van Katy helpen me iedere keer weer dieper te ontspannen en goed in mijn lichaam te komen, zeker na een drukke periode met werk of prive. De praktijk is schoon en rustig, de stoel is heel comfortabel, je krijgt een lekker kopje thee en Katy is vriendelijk en professioneel. Ik kom graag regelmatig terug om mijn lichaam te helpen stress en afvalstoffen af te voeren en weer meer in balans te komen. Echt een fijne manier om goed voor jezelf te zorgen. Dank je wel Katy! :-)
Opmerking:
Dank je wel Ilse, wat lief dat je deze review schrijft. Altijd fijn te zien wanneer iemand te zien dat iemand zo tevreden is.
Mandy Setz
27-02-20 22:06:36
De voetreflexmassage bij Katy is elke keer weer een feestje! Om de 3/4 weken kom ik bij Katy voor een heerlijke massage. Met een lekker kopje verse thee kletsen we wat en na de thee is het tijd voor alle rust, met ontspannende muziek op de achtergrond kom je helemaal tot rust. Katy weet elke keer weer de massage anders te maken! Bij Katy kan je ontstressen en weer opladen. Met mijn gezondheid heb ik ook zeker baat gehad bij de behandelingen. Ik kijk altijd enorm uit naar de afspraken :)
Opmerking:
Dank je wel Mandy, wat lief van je. Altijd gezellig wanneer je er bent. Theetje, kletsen en ontspannen :-)
Tonen: 5  10


E-mailen
Bellen